Over Flight Claim

Wij van Flight Claim zetten ons graag in voor alle reizigers die de dupe zijn geworden van een vertraagde of geannuleerde vlucht. Een vertraging of annulering is al vervelend genoeg, maar als het ook niet goed wordt opgelost is het extra vervelend. Wij vinden dat niet kunnen en helpen reizigers graag hun recht te halen. Simpel en snel en met de zorg die het verdient. Wij nemen alles uit handen en halen jouw recht. Op deze manier hopen wij de vervelende ervaring toch tot een goed eind te brengen.

Flight Claim is een dochter onderneming van de rechtsbijstand verzekeraar ARAG. Flight Claim is gespecialiseerd in het verkrijgen van compensatie bij vertraagde of geannuleerde vluchten volgens de Europese verordening 261/2004.

Uw vergoeding controleren?
Powered by ARAG

ARAG gelooft niet in het recht van de sterkste, maar in gelijke rechten. Wij staan op voor gerechtigheid. Want iedereen moet zichzelf kunnen verdedigen en zijn recht kunnen halen!

Een conflict kunt u moeilijk voorzien. Als u niet verzekerd bent kunnen juridische kosten hoog oplopen. Met een rechtsbijstandverzekering van ARAG of haar partners kan iedereen kan zijn recht halen.

ARAG juristen, advocaten en mediators lossen juridische problemen op. Dat doet ARAG efficiƫnt waardoor de premie van uw verzekering betaalbaar blijft. Zo maakt ARAG het recht toegankelijk.

www.arag.nl

Claim indienen